Provsida

Vi på TeamSecurity vill skapa en tryggare, säkrare och därmed också bättre vardag för våra kunder. Vilevererar och installerar kundanpassade säkerhetssystem i alla storlekar och utföranden, till ett brett spektrum av användare.

För att klara detta erbjuder vi både traditionella enskilda system och avancerade integrerade lösningar som kombinerar inbrottslarm, passagesystem, kamerabevakning med mera på ett mycket användarvänligt sätt. I de integrerade systemen kan vi också styra värme, ventilation, ljus och mycket mer. Ett rätt projekterat säkerhetssystem kan alltså bli rena sparbössan.

Utöver nyinstallationer så åtar vi oss även underhållsarbete på befintliga anläggningar. Detta kan vi göra eftersom vi besitter kompetensen och har långa erfarenhet av de flesta på marknaden förekommande produkterna. De senaste åren har vi moderniserat och uppdaterat ett stort antal äldre anläggningar, vilket kan bli mycket kostnadseffektivt för kunden.

Vi är certifierade som anläggarfirma för inbrottslarm enligt norm SSF1015 och brandlarm enligt norm SBF1008.

Låt oss se vad vi kan göra för just dig!

Kontakta Team Security redan idag för en konsultation.

NYHETER och BULLETINER

Brandlarmsorder

Team Security har fått en order på installation av brandlarm på Malmö Opera värd >400 000 kr. Slutbesiktning sker i oktober 2012

**********

Nya tjänster

2 nya installatörer kommer att anställas efter semestern. De är redan nu knutna till företaget, men går på en vidareutbildning.

**********

Ytterligare 12 skolor

har under våren valt att installera

Protective Noise.

**********

**********

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)